Alles in één pakketten vergelijken

BESPAAR TOT €150,- PER JAAR

Stap over en bespaar op je alles in één abonnement

Doe de postcode check en combineer je energieleverancier voor mogelijke extra kortingen op je alles in één pakket.

Hoe worden de alles in één pakketten vergeleken?

Om de vergelijking voor alles in één pakketten te kunnen maken, vragen wij je enkele selecties te maken. Die gegevens worden gebruikt om te bepalen welke alles in één pakketten overeenkomen met jouw selectiecriteria. De alles in één pakketten hebben allemaal de door jouw gekozen specificaties. Het is mogelijk dat de alles in één pakketten op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn de pakketten niet vergeleken. Alle alles in één resultaten waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: prijs, type abonnement, internet snelheid, verbindingstype, televisie, on demand, direct opnemen, telefonie en provider. De pakketten en prijzen die getoond worden gelden alleen voor nieuwe klanten.

Voordelen alles in één pakket?

Alles in één wordt ook wel wel 3 in 1 of all in one genoemd. Alles in één is een voordeelpakket met internet, bellen en tv. Wat is het voordeel van alles in één? Als je een alles in één pakket gaat afsluiten, brengt dit vaak een aantal voordelen met zich mee: Een alles in één pakket is vaak voordeliger dan alles los afsluiten en als je technische problemen ondervindt, heb je één aanspreekpunt.

Wat is de internetsnelheid?

Met de personalisatie filters in het vergelijkingsoverzicht kunt u precies aangeven wat voor internet u wilt. En vooral: hoe snel uwinternet moet zijn. Dat loopt van 20 Mb/s tot een spectaculaire 1000 Mb/s. Ook kies je voor ADSL, kabel en glasvezel, als dat op uw adres beschikbaar is. U heeft volledige controle over de combinatie. Ook bij het snelste internet kun u een bescheiden zenderpakket nemen en omgekeerd.

Hoe stap je over naar een nieuw alles in één pakket?

Stap 1. Geef binnen de vergelijker aan welke eigenschappen het alles in één pakket moet hebben.
Stap 2. Bepaal met behulp van de vergelijker welk alles in één pakket voor jou de beste keuze is.
Stap 3. Klik binnen de vergelijker op 'Begin je aanvraag'.
Stap 4. Stap over op de site van de aanbieder.

Je huidige alles in één pakket wordt automatisch voor je opgezegd.
Als je niet tevreden bent met je overstap, kun je binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.