ditzo logo

Ditzo zorgverzekeringen

De twee basisverzekeringen die Ditzo biedt verschillen van elkaar. De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar bepaald door de overheid. Deze is dus voor beide basisverzekeringen hetzelfde. De premie van de basisverzekering verschilt bijvoorbeeld. De premie voor de Goede Keuze polis is lager omdat je hier een lagere vergoeding krijgt bij zorgverleners zonder contract. Daarnaast mag je alleen naar geselecteerde online hulpmiddelen leveranciers. Bij de Vrije Keuze polis kies je zelf naar welke zorgverlener je gaat.

Gratis ongevallenverzekering Fysio & Tand

Ditzo: de duurzame én voordelige keuze

a.s.r. Vitality de eerste 3 maanden gratis i.c.m. de Ditzo Zorgverzekering

Aanvullende verzekeringen van Ditzo

ZorgBewust - € 6,25 p/mnd

Deze aanvullende zorgverzekering heeft vergoedingen voor veel voorkomende medische kosten die niet onder de basisverzekering vallen. Zoals zes fysiotherapie behandelingen, anticonceptie en hulp in het buitenland.

ZorgGoed - € 8,95 p/mnd

Deze aanvullende zorgverzekering biedt extra dekkingen en uitgebreidere vergoedingen t.o.v. de ZorgBewust. Zoals een hogere anticonceptie vergoeding en negen fysiotherapie behandelingen.

ZorgBeter - € 10,95 p/mnd

Is de meest gekozen aanvullende zorgverzekering. Naast een hogere vergoeding voor anticonceptie zijn er extra vergoedingen rondom medische hulp in het buitenland, zwangerschap en bevalling, reizigersvaccinaties, mantelzorg en orthodontie.

De tandartsverz​ekeringen van Ditzo

TandGoed - € 11,95 p/mnd

TandGoed vergoedt 75% van de behandelingen en ingrepen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen, tot € 250 per jaar.

TandBeter - € 16,25 p/mnd

Wil je meer zekerheid? TandBeter is de meest gekozen dekking en vergoedt 100% van de behandelingen en ingrepen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen, tot € 250 per jaar.

TandBest - € 33,95 p/mnd

Zonder enige zorgen naar de tandarts of mondhygiënist? TandBest is de tandartsverzekering met de hoogste vergoeding. Preventieve, diagnotische en eenvoudige behandelingen worden 100% vergoed (m.u.v. de M codes, code C91 en code C92; 75%) en uitgebreide behandelingen 75%, tot € 500 per jaar.