engie

Engie

Benieuwd wat jouw maandbedrag is voor de energie van ENGIE? Wij helpen je met het berekenen van jouw energiekosten. Aan de hand van je stroom- en gasverbruik, tonen wij direct jouw energiekosten. Als je je verbruik niet weet, helpen wij je deze in te schatten op basis van jouw woonsituatie. Zo weet je snel wat jij op je energiekosten kunt besparen. Iedere maand weer. Bereken dus snel je energiekosten en bekijk onze voordelige energietarieven.

Lage energierekening dankzij scherpe tarieven

Uitstekende service, beoordeeld met een 8,1

100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

Meer informatie over Engie

Groene stroom

Bij ENGIE krijg je 100% groene stroom uit Nederland. En die energie wekken wij ook zelf op! In Nederland hebben wij al meer dan 100 duurzame energiebronnen, zoals windmolens en zonneparken. Daarnaast wekken energiecoöperaties en onze klanten zelf groene stroom op. Stroom die jij thuis kan gebruiken.

We compenseren je CO2-uitstoot

In Nederland kunnen we helaas nog niet zonder gas. Om de impact van het gasverbruik te compenseren, investeren wij namens iedere nieuwe klant in onze eigen Gold Standard cookstoves projecten. Hiermee dragen we bij aan minder ontbossing en wereldwijde CO2-reductie. Daarnaast planten wij samen met Trees for All bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezond zuurstof.