Welkom bij nogmeerbesparen.nl

Iedereen wil besparen en geld overhouden aan het einde van de maand. Overstappen naar een andere verzekering, een nieuwe alles in één provider kiezen of een nieuw energie contract afsluiten kan aanzienlijk helpen met besparen. Met behulp van onze vergelijking tools kun je snel de beste aanbieding vinden en sluit je direct de beste deals. Wij zijn compleet onafhankelijk en geven geen financieel advies, wij bieden uitsluitend de vergelijking tools aan zodat jij de aanbieders gemakkelijk kunt vergelijken en van de beste aanbieding gebruik kunt maken.

Wij zitten klaar voor al je vragen over het gebruik van de vergelijkers. Je kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of het contact formulier invullen. Je kan ook gebruik maken van de "neem contact op via Whatsapp" knop onderaan de pagina.

nogmeerbesparen.nl


Openingstijden helpdesk
Ma t/m vr: 9:30 - 18:30

Telefoon: +31(0)649388822
Whatsapp: +31(0)649388822

Het is tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Vanaf november kun je weer overstappen naar een andere zorgaanbieder. Begin nu vast met vergelijken en ontdek wat je volgend jaar kunt besparen op jouw zorgverzekering. Tijdens de overstap ben je nooit onverzekerd en je oude verzekering wordt automatisch beëindigd.

vergelijk

Hoe werken de vergelijkers?

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, vragen wij je enkele selecties te maken. Die gegevens worden gebruikt om te bepalen welke aanbiedingen overeenkomen met jouw selectiecriteria. De aanbiedingen hebben allemaal de door jouw gekozen dekkingen. Het is mogelijk dat de aanbiedingen op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn de deelnemers niet vergeleken. Alle deelnemers waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. De prijzen die getoond worden gelden voor nieuwe klanten.

Waarom je gegevens invullen?

De vergelijking tools hebben enkele gegevens nodig om een vergelijking te maken. Op basis van deze gegevens zal de vergelijker de beste resultaten geven. De ingevulde gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet door ons opgeslagen. De providers en aanbieders getoond in de vergelijker kunnen geen invloed uitoefenen op de getoonde resultaten. Wij krijgen ook niet betaald door de aanbieders om de resultaten te beïnvloeden. Zo blijven de vergelijking tools eerlijk en betrouwbaar.

Hoe stap je over?

Stap 1. Geef binnen de vergelijker aan welke eigenschappen de aanbieding moet hebben. Stap 2. Bepaal met behulp van de vergelijker welke aanbieding voor jou de beste keuze is. Stap 3. Klik binnen de vergelijker op 'Begin je aanvraag'. Stap 4. Stap over op de site van de aanbieder.Je huidige abonnement of verzekering wordt automatisch voor je opgezegd. Als je niet tevreden bent met je overstap, kun je binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Veilig overstappen en 14 dagen bedenktijd.

Je komt nooit zonder leverancier te zitten. De nieuwe leverancier zegt de overeenkomst met uw huidige leverancier voor u op. Uw nieuwe contract start direct na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, tenzij u een andere startdatum doorgeeft in het aanmeldformulier. Heeft u nog een vast contract bij een andere leverancier? Geef dan een ingangsdatum door die aansluit op uw huidige contract. Zo voorkomt u een opzegboete bij de huidige leverancier.

Hoe verdienen wij hieraan?

Op het moment dat je als bezoeker een verzekering of dienst via deze website afsluit, ontvangen wij van de verzekeraar of provider een vergoeding van ongeveer 2%. De vergoedingen zijn niet van invloed op de inhoud van de vergelijker. Ook worden we niet beloond voor het beïnvloeden van vergelijking resultaten. Wij adverteren d.m.v. banners voor verschillende  providers en aanbieders op onze website. Het adverteren staat compleet los van de vergelijker tools en hebben geen invloed  op de getoonde  resultaten.