pure energy

Pure energie

Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Dat is één van onze garanties. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt.De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Kies voor duurzaam en word ook energiemaker! Stel zelf je energiepakket samen en meld je aan. Daarna hoef je niets te doen, want wij regelen de rest.

Kies ook voor 100% groene stroom

Nu tot € 70,00 korting bij een 1-jarig contract

Groene energie uit Nederland

Meer informatie over Pure energie

De groenste stroom

Wij leveren alleen groene stroom uit onze eigen energiebronnen in Nederland. Daarom zijn we al acht jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland met een 10 voor duurzaamheid.

De beste leverancier

Hoera! Wij zijn door de Gaslicht.com Awards 2021 uitgeroepen tot beste energieleverancier van 2021. Wij worden van alle energieleveranciers het beste beoordeeld op klantenservice, duurzaamheid en klanttevredenheid.

De beste beoordeling

Onze klanten beoordelen onze diensten en services gemiddeld met een 8.8! Onze aanbevelingsscore is maar liefst 94% en hier zijn we hartstikke trots op. Hiermee zijn we de best beoordeelde energieleverancier op Klantenvertellen.nl.