BASIS: Geef eerst je voorkeur voor vrije zorgkeuze op. Bepaal de hoogte van je eigen risico.
AANVULLEND: Geef aan of je fysiotherapie behandelingen in je pakket wil opnemen. Geef aan of brillen en lenzen wil verzekeren. Geef aan tot welk bedrag je alternatieve geneeswijzen wil verzekeren. Ook kun je medicijnen en vaccinaties meeverzekeren.
TANDARTS: Geef eerst aan welk budget je wil. Bepaal dan de hoogte van de dekking en geef als laatste aan of je orthodontie wil toevoegen.
PROVIDER: Met deze filter kies je in één keer alle verzekeringen van een bepaalde zorgaanbieder.

Let op! Nogmeerbesparen.nl geeft geen financieel advies. Financieel advies en contract afhandelingen verlopen via de website van de geselecteerde verzekeraar.

Hoe worden de zorgverzekeringen vergeleken?

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, vragen wij je enkele selecties te maken. Die gegevens worden gebruikt om te bepalen welke zorgverzekeringen overeenkomen met jouw selectiecriteria. De zorgverzekeringen hebben allemaal de door jouw gekozen dekkingen. Het is mogelijk dat de zorgverzekeringen op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn de zorgverzekeringen niet vergeleken. Alle zorgverzekeringen waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: prijs, (vrijwillig) eigen risico, vrije zorgkeuze, dekking voor: tandarts, orthodontie, fysiotherapie, kraamzorg, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties. De prijzen die getoond worden gelden voor nieuwe klanten.